top of page

wellness

Wellness Coach

Aidosti kokonaisvaltainen hyvinvointi vaatii useampien eri osa-alueiden huomioimista.

Ravitsemuksella voimme vaikuttaa ennaltaehkäisevästi ja korjaavasti kehossamme todella monenlaisiin ongelmiin- liittyvätpä ne sitten mieleen, jaksamiseen, energisyyteen, elimiimme tai ihoomme. Ravitsemusneuvojan avulla pääsemme ehkä käsiksi ongelmiemme juurisyihin ja niihin on mahdollista tehdä korjaavia toimenpiteitä. Ravitsemusneuvoja Julian avulla pääset kartoittamaan kokonaistilannetta ja aloittamaan korjaustoimenpiteet, kohti parempaa terveyttä ja hyvinvointia.

Osteopatia auttaa erilaisten oireiden, kuten niska – tai selkäkivun, lantionalueen kiputilojen, päänsäryn, unettomuuden tai jalkoihin/käsiin liittyvien jännitysten tai liikerajoitusten hoidossa. Kroonisista sairauksista kärsivät tai leikkauksista toipuvat voivat erityisesti hyötyä osteopaattisesta hoidosta. Myös aktiivisesti liikkuvat, kaipaavat tukea palautumisessa. Mikäli sinulla on taipumusta korkeaan verenpaineeseen, ruoansulatusvaivoja, lihas – ja niveljäykkyyttä sekä työhön liittyvää uupumusta, voi osteopaattisen hoidon autonomista hermostoa tasapainottava vaikutus olla paikallaan.

Osteopatia, Brain Relief, liikunta ja oikea ravitsemus auttavat sinua myös hyvään uneen joka on myös erittäin suuressa roolissa vastustuskykymme ja kokonaisvaltaisen jaksamisemme kannalta.

Kasvojoogan avulla voit helpottaa itse monia pään, niskan ja hartioiden ongelmia, mutta myös lisätä kauneuttasi luonnollisella tavalla. Kasvojoogatunnit ovat lempeitä, rentoja ja mielenkiintoisia tunteja joihin voi osallistua kuka vain.

bottom of page