top of page
Beige Minimalist Feminine Creative Portfolio Presentation_edited.jpg
kasvojoogalohja.jpg

Kasvojooga

Oona Weckman

KASVOJOOGAOHJAAJA

LIIKUNNANOHJAAJA

KOSMETOLOGI

+35845 1677 688

Email:

ilmoittautuminen

tekstiviestillä TAI SÄHKÖPOSTILLA

 • Instagram

Haluaisitko hoitaa kasvojasi pintaa syvemmältä? Jos vastasit kyllä, olet oikeassa paikassa. Olen 35-vuotias Lohjalla asuva kasvojoogaohjaaja, jolla on taustalla myös muita koulutuksia, jotka tukevat kasvojoogan ohjaamiseen liittyvää osaamista. Kasvojooga on luonnollinen ja tehokas keino vaikuttaa itse luonnollisesti iän tuomiin muutoksiin kasvoissa. Löydettyäni kasvojoogan hurahdin "lajiin" täysillä ja toivon, että onnistun saada myös sinut vähintäänkin kiinnostumaan kasvojoogasta.  Kauneus & Wellness Lounge Marengissa sinulla on mahdollisuus osallistua kasvojoogakursseilleni tai varata aika omaan yksityiseen kasvojoogaohjaukseen. Voidaan myös räätälöidä sinun omalle porukallesi kasvojoogatunti.

 

Kasvojoogatuntini ovat aina yhdistelmä ryhtiä parantavia harjoituksia, kasvojumppaa ja kasvohierontaa. Kasvojoogan lisäksi olen perehtynyt Gua Sha -tekniikkaan ja voit varata minulta ajan itsellesi tai porukallesi Gua Shan itsehoito-opastukseen. Kysy lisätietoja rohkeasti sähköpostitse tai viestillä.

 

SEURAA SOMESSA:

Jaan Instagramissa ja Tiktokissa kasvojoogavinkkejä, jotta SINÄ voit kukoistaa. Instagramista löydät minut nimellä @kasvojoogabyoona ja Tiktokista nimellä @oonaweckman, tervetuloa seurailemaan! 

Lisätietoa

Kasvojooga
YKSITYISET tunnit
KASVOJOOGAKURSSIT

Kasvojooga on tehokas ja luonnollinen itsehoitomenetelmä, jonka avulla voit vaikuttaa ulkonäköösi ja hyvinvointiisi.

 

Säännöllisen ja oikein tehdyn kasvojoogaharjoittelun vaikutuksia:

 • Kohottaa kasvoja

 • Kiinteyttää ihoa

 • Silottaa ryppyjä ja juonteita

 • Parempi ihonväri

 • Vähentää kasvojen turvotusta ja tummia silmänalusia

 • Vähentää kasvojen ja päänalueen jännityksiä

 • Tuo kasvojen piirteet paremmin esille

 • Energisempi ulkonäkö 

 • Vähentää hampaiden narskuttelua ja päänsärkyjä

 • Opit eroon tavoista, jotka aiheuttavat negatiivisia muutoksia kasvoille (esim.kulmien nostaminen ja kurtistaminen) 

 • Oikaisee ryhtiä

 • Parantaa hiusten hyvinvointia

 • Rentouttaa, vähentää stressiä ja tekee mielen rauhallisemmaksi

 • Voi auttaa nukkumaan paremmin

 • Parempi tietoinen läsnäolo

 • Opit ymmärtämään kasvojasi

 • Kokonaisvaltainen hyvä olo 

 • Tehostaa kasvohoitojen vaikutusta

 

Kaikki voivat saada tuloksia kasvojoogasta ja se sopii kaikille ikää ja sukupuolta katsomatta.

 

Kauneus & Wellness Lounge Marengissa on tarjolla kasvojoogakursseja tai voit varata palvelun, jossa sinulle suunnitellaan oma kasvojoogaharjoitus. Räätälöin mielelläni myös sinun porukallesi yksityisen kasvojoogatunnin.

 

Huom. kaikki kasvojoogapalvelut laskutetaan. 

OMA KASVOJOOGAHARJOITUS

2krt, 95€

Haluaisitko sinulle räätälöidyin kasvojoogaharjoituksen? Ota yhteyttä sähköpostitse tai puhelimitse ja sovitaan ensimmäinen tapaaminen. Yhteystiedot löydät sivun alkuosasta. Omaan kasvojoogaharjoitukseen sisältyy kaksi tapaamista.  Ensimmäisellä tapaamiskerralla käymme läpi kasvosi ja mihin ongelmakohtaan haluaisit apua. Teemme jo ensimmäisellä kerralla muutamia harjoituksia, joilla voit aloittaa oman kasvojoogaharjoittelun. Tapaamisemme jälkeen suunnittelen sinulle sopivan kasvojoogaharjoituksen, jonka toisella tapaamiskerrallamme opetan sinulle. Saat myös sähköpostitse kirjalliset ohjeet. Yhdessä omassa kasvojoogaharjoituksessa keskitymme 1-3 ongelmakohtaan. Molempien tapaamisten kesto on noin 45 minuuttia.

YKSITYINEN KASVOJOOGAOHJAUS KAHDELLE / YSTÄVÄPORUKALLE1h, 75€ TAI YRITYKSELLE 1h, 95€

​Kasvojooga sopii kaikille ja on tehokkuutensa lisäksi myös hauskaa. Onko teillä tulossa työhyvinvointipäivä tai kokoontuminen ystäväporukan kanssa ja kaipaisitte jotain uutta ja erilaista tekemistä yhdessä? Suunnitellaan yhdessä teidän porukalle ja teidän tarpeidenne mukainen kasvojoogaohjaus. Yksityinen kasvojoogatunti sopii myös erinomaisesti varata kahdelle esim. ystävysten tai puolisoiden kesken. Etäohjaus on myös mahdollista. Lisätietoja ja varaukset p. 045 1677 688 tai oona.weckman@outlook.com

Kukoistavat kasvot - kasvojoogakurssi

 

Ajankohta: Sunnuntaisin 29.10. - 26.11.2023 (5 kertaa)

Aika: 18.30 - 19.30

Hinta: 48€ (huom. kurssimaksu laskutetaan)

Paikka: Kauneus ja Wellness Lounge Marenki, Puu-Anttila, Lohja

Tämä kurssi on tilaisuus oppia uutta ja investoida omaan hyvinvointiisi. Kurssi pidetään viiden viikon ajan, ja se tarjoaa ohjatun ympäristön kasvojoogan oppimiseen ja harjoittamiseen.

 

Jos olet kiinnostunut osallistumaan tähän kurssiin, voit ilmoittautua sähköpostitse osoitteeseen oona.weckman@outlook.com tai puhelimitse numeroon 045 1677 688.

Nimetön suunn.malli (11).png
Beige Minimalist Feminine Creative Portfolio Presentation_edited.jpg
bottom of page