top of page
Beige Minimalist Feminine Creative Portfolio Presentation_edited.jpg

Ravintoneuvoja

Julia Gedike

sairaanhoitaja

Ravitsemusneuvoja

Email:

" Olen sertifioitu ravitsemusneuvoja naturopaattisella lähestymistavalla sekä korkeakoulutettu sairaanhoitaja. Sairausten ennaltaehkäisy ja hyvinvoinnin kohentaminen toimivat tavoitteinani ravitsemusneuvonnassa!

Varaa aika ensin kosmetologi Sirpalle ja täyttäkää yhdessä tiedot haluamaasi pakettia varten.  Saatuani lomakkeesi olen sinuun yhteydessä. Toimimme yhteistyössä Sinun hyvinvointiasi ajatellen."

Tallinnan terveysmatkaa varten ei tarvitse olla ensin yhteydessä Sirpaan. Voit varata matkan suoraan täältä.

Koodilla "GG TALLINNA MARENKI S"  saat -5 % alennusta matkan hinnasta

Jos haluat ottaa verikokeita ilman lääkärin lähetettä, saat Puhti-palvelussa kokeiden normaalihinnoista -10%

koodilla:  puhtietua

www.puhti.fi

Lisätietoa

hinnasto

1. Rasvaton paketti

Tämä ravintoneuvojan paketti sopii niille, ketkä haluavat saavuttaa nopeita tuloksia mm. painonlaskussa sekä vaikuttaa positiivisesti elämäntapoihinsa, ulkonäköönsä, ilman syvällisempää sukellusta tämänhetkiseen terveydentilaansa. Tämä on ensimmäinen askeleesi kohti parempaa hyvinvointia ja terveyttä. Ilman elimistöön negatiivisesti vaikuttavia niukkakalorisia dieettejä, ilman kovia rajoituksia ja stressiä. Pelkän funktionaalisen ruokavalion ja ei-aggressiivisen fyysisen aktiivisuuden ansiosta. Se on täysin mahdollista - silloin kun tietää oikeat työkalut ja vinkit. Paras tapa hyödyntää tätä pakettia on suorittaa sen rinnalla mm. erilaisia vartalohoitoja. Mielellään tuen ja ohjaan sinua eteenpäin ravitsemusasioissa kohti näkyvää tulosta! 

Pakettiin kuuluu:

 

 • 1 haastattelulomake + ohjeistus ravitsemusneuvojalta Julia Gedikeltä

 • 4 vkon ruokapäiväkirjan laatiminen + proteiinin/hiilihydraattien/rasvan päivittäissaannin laskeminen grammoina

 • Ruokakauppa-opas

 

Hinta 99e (sis.ALV)

 

 

2. Mini-kevyt paketti

Tämä paketti sopii niille, ketkä haluavat saada selvää pelkästään analyysien tuloksistaan ennaltaehkäisevän lääketieteen näkökulmasta. Selvitän asiakkaalle mihin arvoihin "tähtäämme" ja pyrimme. Jos jokin arvoista on ala- tai ylärajalla tai yli - selvitän mihin nämä voivat viitata ja mitä olisi hyvä ottaa huomioon. Suosittelen, että tarkistaisimme mahdollisimman tuoreita analyysituloksia (ei ole ylärajaa niiden määrälle, jos ne on otettu suhteellisen samalla ajankohdalla). 

Hinta 59 euroa (sis. ALV)

 

 

3. Kevytpaketti

Tämä paketti sopii niille, ketkä haluavat saavuttaa pitkäaikaisia tuloksia niin kehonhallinnassa, kuin kokonaisvaltaisessa terveydentilassaan. Olet saattanut törmätä "olet sitä mitä syöt" lauseeseen - minä sanon "olet sitä mitä sulatat"! Tärkeintä ei ole ainoastaan muuttaa ruokavaliota, vaan myös turvata ruoan oikea ja riittävä pilkkoutuminen/sulaminen. Usein iän mukana saattaa tulla eteen ongelmia ruoansulatuksen kanssa, mikä vaikuttaa suoranaisesti meidän energisyyteen, hyvinvointiin, mielialaan ja ulkonäköön. Jos haluat syventyä elimistösi tasapainoon ja tarkastella mahdollisia puutostiloja - tämä paketti on sinua varten! 

Pakettiin kuuluu:

 

 • 2 haastattelulomaketta (yhteensä 170 kysymystä, jotka arvioivat kokonaisuutta ja mikroravintoaineiden mahdollista puutetta)

 • Lista tutkimuksista, jotka olisi hyvä tarkistaa sekä tulosten dekoodaus ennaltaehkäisevän lääketieteen näkökulmasta

 • Julia Gediken kirjallinen selvitys haastattelulomakkeiden vastauksista

 • Immuuniteettisi perusta opas

Hinta 159e (sis. ALV)

 

 

4. Täyspaketti

Tämä paketti sopii niille, ketkä haluavat ottaa kaiken hyödyn irti ravitsemusneuvojan ohjauksesta. Saat kokonaisvaltaisen palvelun, joka kattaa niin ravitsemukselliset tarpeet kuin myös terveydelliset. Sukellamme haastattelulomakkeiden vastauksiin ja analyyseihin, tarkastelemme niitä ennaltaehkäisevän lääketieteen näkökulmasta sekä laadimme yksilöllisen asiakasohjelman kolmeksi kuukaudeksi. Asiakasohjelman tarkoituksena on tukea elimistön ja ihon/sidekudoksen hyvinvointia sisältäpäin - mikä antaa mahdollisuuden vaikuttaa synergisesti ja saada nopeammat ja tehokkaammat tulokset.

Pakettiin kuuluu:

 

 • 3 haastattelulomaketta (yhteensä 200 kysymystä, jotka arvioivat kokonaisuutta, mikroravintoaineiden ja välittäjäaineiden mahdollista puutetta)

 • Julia Gediken kirjallinen selvitys haastattelulomakkeiden vastauksista 

 • Lista tutkimuksista, jotka olisi hyvä tutkia ja tulosten dekoodaus ennaltaehkäisevän lääketieteen näkökulmasta

 • 3 kuukauden asiakasohjelman laatiminen (lisäravinnekaava ja muut suositukset) 

 • 4 vkon ruokapäiväkirjan laatiminen + proteiinin/hiilihydraattien/rasvan päivittäissaannin laskeminen grammoina

 • Ruokakauppa-opas & Vitamiini- ja mineraaliopas

Hinta 375 euroa (sis.ALV)

 

5. Tallinnan terveysmatka

Ravitsemusneuvojan ja sairaanhoitajan Julia Gediken kehittämä ja tarjoama Tallinnan terveysmatkapaketti.

Koodilla "GG TALLINNA MARENKI S"  saat -5 % alennusta matkan hinnasta

 

Lisää palvelusta voit lukea linkin kautta:

Beige Minimalist Feminine Creative Portfolio Presentation_edited.jpg
bottom of page