top of page
Tausta ateljee_edited.jpg
Facial Massage

Happohoito 

85€

Hoitokuvaus

Kosteutus, ihon pinnan kaunistaminen, tulehdukset, medikaalinen

 

Kasvojen happohoidolla vaikutetaan ihon kemiallisen kuorinnan avulla suotuisasti harmaantuneeseen ihoon sekä tulehduksiin esim. akneen, pigmenttivaurioihin, sameaan ihoon, karheuteen, pintakuivuudesta johtuviin juonteisiin ja ruusufinniin. Happohoidoilla voidaankin vaikuttaa tehokkaasti useisiin ihon ongelmiin aina nuoresta ikääntyneempään ihoon. 

 

Happo ja sen vahvuus valitaan aina yksilöllisesti. Valitsemillani tuotteilla vältämme solujen turhaa rasittamista ja tuemme terveen ihon luonnollisia toimintoja hellävaraisesti kasvojen kuorinnalla. Kemiallinen kuorinta kasvoille kirkastaa ihosi välittömästi. Sarjana kevyet happokuorinnat tuottavat paksumman, terveemmän ja tasaisemman ihon, ja happokasvohoito onkin todella suosittu kasvojen ihon kuorinta.

Nimestään huolimatta ihon happokuorinta on turvallinen ja hyvin siedetty hoito. Myös erittäin herkälle iholle on oma happo laajassa valikoimassa. Meiltä löydät myös erityisesti herkälle ja allergiselle iholle suositellut Dermaviduals -tuotteet, hellävaraisen Green Peel-hoidon sekä klassisen ihon mekaanisen puhdistuksen.

Lisätietoa

Esteet hoidolle

SARJAHOITO

KOTIHOITO

Lisäsuositukset

Raskaus, imetys, vahva lääkekuuri, sisäisten aknelääkitysten jälkeen odotettava n. 1kk, ihottuma kasvoilla, aktiivinen herpes tai vyöruusu

Hoidon jälkeen vältä aurinkoa, kuorintoja, luonnonkosmetiikkaa 48h. Jos kuollutta ihosolukkoa on paljon, saattaa iho hilseillä parin päivän ajan. Ihon kosteuttaminen hoidon jälkeen oikeilla tuotteilla on todella tärkeää 

Riippuen hapon vahvuudesta, hoitoa voidaan tehdä noin 1-2 viikon välein

+ syväpuhdistava Hydrogen (2-vaihetta) 25€

Nimetön (Työpöydän taustakuva)_edited.jpg
bottom of page