top of page

Kasvohoidot

marenkilounge_multifuzion (2).png

Sinulle oikea kotihoito ja tuotteet.

Sinulle oikeat hoitolahoidot. Sitoutuminen. Kärsivällisyys.

"Kukaan ei ole katunut sitä
että on pitänyt hyvää huolta ihostaan"

räätälöity kasvohoito

Koska meillä on laaja valikoima erilaisia hoitoja ja niiden yhdistelmiä, niistä voi olla aluksi vaikeaa valita itselle sopivin. Valittavanasi on todellisia tehohoitoja mutta myös ihanaa rentoutusta. Kun tulet, analysoin ihosi tarkasti ja katson sinulle sopivimman hoitokokonaisuuden. Keskustellaan yhdessä toiveistasi ja tavoitteistamme täydellisen kasvohoidon löytämiseksi.

usein kysyttyjä kysymyksiä

En tiedä mitä ihoni tarvitsee, minkä hoidon valitsen?

Koska valikoimissamme on useita erilaisia hoitoja, jokaiselle varmasti löytyy sopiva. Valitse Artesan-hoito, niin katsotaan kun tulet mikä olisi sinulle paras vaihtoehto.  Useat hoidot sopivat hyvin erilaisiin tarpeisiin. 

Olipa toiveissasi sitten kiinteytys, aknesta toipuminen, arpien vähentäminen, tai haasteena väsymyksen merkkien poistaminen,  ruusufinni, herkkyys, kuivuus... tai tarpeena pelkästään rentoutuminen, yhdessä voimme suunnitella hoito-ohjelman jolla saavutamme tämän tavoitten. 

Haluaisin keskustella ennen hoito-ohjelman aloittamista

Jos haluat räätälöidyn ohjelman elinvoimaisen ja kauniin ihon saavuttamiseen tai

kaipaat konsultaatioapua hoidon valitsemiseen,

istutaan hetkeksi yhdessä alas ja mietitään sopivin ratkaisu.

Konsultaation hinta on 30€, joka hyvitetään tulevasta kasvohoidosta. Konsultointi ei sido sinua mihinkään

Miten voin ylläpitää hoidon tulosta mahdollisimman pitkään kotona?

Haluan korostaa että oikea kotihoito on ensiarvoisen tärkeää. Jos kotihoidossa on päivittäin ihon kannalta aivan vääriä hoitotottumuksia tai tuotteita, hoitolassa saatu edistys taantuu nopeasti. Siksi annan sinulle mielelläni suosituksia ja ohjeita myös kotona tehtävään hoitoon. Yleisesti neuvoisin että vuorokauteen ei kannata saunoa, oleskella suorassa auringonpaisteessa tai hikoilla. Joissain hoidoissa on suositus välttä em. asioita vielä pidempäänkin. Saat ohjeet käydessäsi hoidossa.

Ihoni on todella kuiva. En löydä sopivaa hoitoa.

Lähes kaikki tehokkaista kasvohoidoistamme ovat ominaisuuksiltaan kosteuttavia. Varaa hoito Artesan- niin katsotaan ihosi kokonaistilanne ja valitaan hoito sen mukaan.

Kuinka usein olisi hyvä käydä kasvohoidossa?

Säännöllinen hoitaminen on avainasemassa kauniin ja terveen ihon hoidossa sekä ylläpitämisessä. Perus-sääntö on että kasvohoidossa on hyvä käydä kerran kuukaudessa, joka johtuu ihosolujen uudistumissyklistä. Ihosolun  elinkaaren pituus on noin 28-40vrk, riippuen iästäsi, elämäntavoista ja hoidosta.

Kun ihonhoidossa halutaan todellisia tuloksia, ihosolua hoidetaan/boostataan aluksi yleensä sarjahoitona noin kerran kuukaudessa tai useammin ja ylläpitohoitoja tehdään sen jälkeen 6-8 viikon välein. Sen lisäksi että käy kasvohoidoissa säännöllisesti, en voi korostaa oikean kotihoidon merkitystä liikaa. Se että käy kasvohoidossa vaikkapa  pari kertaa vuodessa on lähinnä hemmottelua, joka on toki sekin tärkeää. Annathan ammattilaisen auttaa oikeiden kotihoitotuotteiden valinnassa <3

bottom of page