top of page

Kasvohoidot

marenkilounge_multifuzion (2).png

Sinulle oikea kotihoito ja tuotteet.

Sinulle oikeat hoitolahoidot. Sitoutuminen. Kärsivällisyys.

"Kukaan ei ole katunut sitä
että on pitänyt hyvää huolta ihostaan"

räätälöity kasvohoito

Koska meillä on laaja valikoima erilaisia hoitoja ja niistä voi olla aluksi vaikeaa valita itselle sopivin. Valittavanasi on todellisia tehohoitoja mutta myös ihanaa rentoutusta. Kun tulet, analysoin ihosi tarkasti ja katson sinulle sopivimman hoitokokonaisuuden. Keskustellaan yhdessä toiveistasi ja tavoitteistamme täydellisen kasvohoidon löytämiseksi.

puhdistavat & akneihon hoidot

Dr. med. Schrammek GREEN PEEL® on tehokas ja luonnollinen hoitomenetelmä ihon uudistamiseen, jossa tulokset ovat nähtävissä välittömästi. Maailmanlaajuisesti tunnettu hoito, joka auttaa useisiin eri iho-ongelmiin. Hoitojen teho perustuu GREEN PEEL® yrttiseokseen, joka koostuu eri kasvien jauhetuista lehdistä, kukista, versoista ja juurista, jotka stimuloivat ihon verenkiertoa ja soluaineenvaihduntaa.

Iholle joka tuntuu tukkoiselta, ja epätasaiselta. Mustapäitä, näppylöitä, miliumeja?

Tämän hoidon jälkeen ihosi hengittää jälleen helpommin ja käytettävät hoitotuotteet aktivoivat ihon luonnollista puhdistumista vielä hoidon jälkeenkin (Detox-vaikutus).  Hoidossa poistetaan epäpuhtauksia turvallisesti siihen tarkoitetulla työvälineellä ja toimenpide nipistelee hiukan.  

herkän ihon hoidot

Dermaviduals on hyvin poikkeuksellinen hoitomenetelmä, joka soveltuu jopa hyvin herkälle ja allergisellekin iholle. Teen Dermadiduals-hoitoja varsinkin asiakkaille, joilla on ihossa tulehduksia, ihottumaa tai ärsytysoireita.

Anti-age hoidot & kiinteytys

PRX-T33 on uuden sukupolven “Art of Anti-aging” -menetelmä, joka vastaa  tarpeisiin saada tehokasta ja tulosorientoitunutta anti-age-hoitoa − ilman ei-toivottuja sivuvaikutuksia ja neuloja tai laitteita!

Biorevitalisaatio on tehokas hoito ilman laitteita, mutta yhdistämällä tämän mikroneulaukseen ja/tai Nannic radiofrekvenssihoitoon (Synergy-hoidot) on hoito vieläkin tehokkaampi.

PRX-T33-laite luokitellaan CE-merkityksi lääkinnälliseksi laitteeksi.

Nannic Deep Skin Mikroneulauksella ihoon tehdään tuhansia pieniä mikrokanavia, joka aiheuttavat iholla kollageenin ja elastiinin tuotannon kiihtymisen. Kun tuotanto kiihtyy, ihon pinta vahvistuu ja paksuuntuu hyvällä tavalla. Tämä hyödyttää ihoa seuraavissa haasteissa: laajentuneet ihohuokoset, couperosa, aknearvet, pigmenttiläikät, epätasainen tai ohentunut iho ja pintajuonteet.

Kiinteyttävä radiofrekvenssihoito, joka on ollut suosituin hoitomme kahtena peräkkäisenä vuonna (-20 & 21). Nannic-laitteemme on malli NBE 1000. Moderni teknologia mahdollistaa kasvojenkohotuksen ilman kirurgista käsittelyä tehokkaalla laitteella. Tämä radiofrekvenssihoito on todella miellyttävä sileän hoitopäänsä ansiosta eikä iholla tunnu epämiellyttävää pistelyä. Laitteen tehokkuudesta kertoo se, että  plastiikkakirurgit ja lääkäritkin käyttävät Nannicin rf-laitetta potilaidensa hoitamiseen.  Tämä hoito saa sinut näyttämään raikkaalta, elinvoimaiselta ja uudistuneelta.

Älykäs neurokosmettiinen hoito joka sisältää mm. kahta neurovälittäjäainetta, kosteuttavaa maitohappoa ja kahta eri hyaluronihapon muotoa. Kohottava vaikutus! Lue lisää hoidosta

muut kasvohoidot

Happohoidolla vaikutetaan suotuisasti harmaantuneeseen ihoon sekä tulehduksiin esim. akneen, pigmenttivaurioihin, sameaan ihoon, karheuteen, pintakuivuudesta johtuviin juonteisiin ja ruusufinniin. Happo ja sen vahvuus valitaan aina yksilöllisesti. Valitsemillani tuotteilla vältämme solujen turhaa rasittamista ja tuemme terveen ihon luonnollisia toimintoja hellävaraisesti.

usein kysyttyjä kysymyksiä

En tiedä mitä ihoni tarvitsee, minkä hoidon valitsen?

Koska valikoimissamme on useita erilaisia hoitoja, jokaiselle varmasti löytyy sopiva. Valitse Artesan-hoito, niin katsotaan kun tulet mikä olisi sinulle paras vaihtoehto.  Yllä on ryhmiteltynä hoidot eri kategorioihin, mutta useat hoidot sopivat hyvin erilaisiin tarpeisiin. Kasvohoitojen hinnat sopivat myös erilaisille lompakoille.

Olipa toiveissasi sitten kiinteytys, aknesta toipuminen, arpien vähentäminen, tai haasteena väsymyksen merkkien poistaminen,  ruusufinni, herkkyys, kuivuus... tai tarpeena pelkästään rentoutuminen, yhdessä voimme suunnitella hoito-ohjelman jolla saavutamme tämän tavoitten. 

Haluaisin keskustella ennen hoito-ohjelman aloittamista

Jos haluat räätälöidyn ohjelman elinvoimaisen ja kauniin ihon saavuttamiseen tai

kaipaat konsultaatioapua hoidon valitsemiseen,

istutaan hetkeksi yhdessä alas ja mietitään sopivin ratkaisu.

Konsultaation hinta on 30€, joka hyvitetään tulevasta kasvohoidosta. Konsultointi ei sido sinua mihinkään

Miten voin ylläpitää hoidon tulosta mahdollisimman pitkään kotona?

Haluan korostaa että oikea kotihoito on ensiarvoisen tärkeää. Jos kotihoidossa on päivittäin ihon kannalta aivan vääriä hoitotottumuksia tai tuotteita, hoitolassa saatu edistys taantuu nopeasti. Siksi annan sinulle mielelläni suosituksia ja ohjeita myös kotona tehtävään hoitoon. Yleisesti neuvoisin että vuorokauteen ei kannata saunoa, oleskella suorassa auringonpaisteessa tai hikoilla. Joissain hoidoissa on suositus välttä em. asioita vielä pidempäänkin. Saat ohjeet käydessäsi hoidossa.

Ihoni on todella kuiva. En löydä sopivaa hoitoa.

Lähes kaikki tehokkaista kasvohoidoistamme ovat ominaisuuksiltaan kosteuttavia. Varaa hoito Artesan- niin katsotaan ihosi kokonaistilanne ja valitaan hoito sen mukaan.

Kuinka usein olisi hyvä käydä kasvohoidossa?

Säännöllinen hoitaminen on avainasemassa kauniin ja terveen ihon hoidossa sekä ylläpitämisessä. Perus-sääntö on että kasvohoidossa on hyvä käydä kerran kuukaudessa, joka johtuu ihosolujen uudistumissyklistä. Ihosolun  elinkaaren pituus on noin 28-40vrk, riippuen iästäsi, elämäntavoista ja hoidosta.

Kun ihonhoidossa halutaan todellisia tuloksia, ihosolua hoidetaan/boostataan aluksi yleensä sarjahoitona noin kerran kuukaudessa tai useammin ja ylläpitohoitoja tehdään sen jälkeen 6-8 viikon välein. Sen lisäksi että käy kasvohoidoissa säännöllisesti, en voi korostaa oikean kotihoidon merkitystä liikaa. Se että käy kasvohoidossa vaikkapa  pari kertaa vuodessa on lähinnä hemmottelua, joka on toki sekin tärkeää. Annathan ammattilaisen auttaa oikeiden kotihoitotuotteiden valinnassa <3

bottom of page