top of page

minun tarinani

Sirpa

Ala-asteella ollessani kiinnostuin kosmetiikasta, ja sen valmistamisesta. "Kokkailin" kotikeittiössä  kirjastosta lainaamieni kirjojen ohjeiden mukaan erilaisia ihonhoitotuotteita ja tuoksuja. Muistan kuinka erityisesti yksi kirja oli ahkerasti lainassa- Luonnonmukaista kauneutta.

Yksi lempileluistani oli kampauspää jolle tein meikkejä ja kampauksia.

 

Viimeistään yläasteella oli selvää että haluan parturi-kampaajaksi ja vuonna 1997 valmistuinkin silloiseen unelma-ammattiini. Aika pian koulun aloitettuani tiesin suuntaavani vielä joku päivä kosmetologiksi. Se haave sai jonkin aikaa odottaa, mutta toteutui lopulta vuonna 2009. 

 

Viimeisten kymmenen vuoden aikana olen saanut tutustua Marengin kautta moniin uusiin yrittäjiin ja opastanut kolmisenkymmentä opiskelijaa alaamme työharjoittelun kautta. Lisäksi olen opiskellut kaksi uutta ammattia, ja saanut perheenlisäystä. Tähän kaikkeen kun yhdistin vielä oman asiakastyön ja yrityksen moninaiset johto- ym. tehtävät, aika itseäni varten oli jäänyt todella vähiin. Kaikki tämä verotti jaksamistani, ja alkusyksystä tein päätöksen yksinkertaistaa elämääni. Olin saavuttanut yhden unelmistani ja olin siksi valmis jatkamaan eteenpäin uudenlaisella konseptilla, jossa vastuuta ja hallinnollista työtä olisi huomattavasti vähemmän.

UUSI KONSEPTI

 Marenki Day Spa:n nimi muuttuu 1.12 Kauneus & Wellness Lounge Marengiksi.

Kasvohoidot ovat olleet jo 13 vuotta lähellä sydäntäni, ja niiden tekemisessä on pääpaino jatkossakin. Halusin kuitenkin palata myös hiukan parturi-kampaajana saamani kokemuksen äärelle, ja hoitovalikoimassani on jatkossa myös hiusten- ja hiuspohjan hoitoja.

YHTEISTYÖTÄ

Olen opiskellut vuosien varrella erilaisia menetelmiä ihon kauneuden ja hyvinvoinnin lisäämiseksi. Samalla kun tieto on lisääntynyt, olen ymmärtänyt selkeämmin miten suuresti ravitsemus ja monet ulkoiset- että sisäiset tekijät vaikuttavat ihon kuntoon. Siksi myös ihmisen kokonaisuuden opiskeleminen on ollut tässä rinnalla, ja on jatkossakin hyvin kiehtovaa! Omassa elämässäni on ollut vaiheita, jotka ovat  vieneet mielenkiintoani kohti asioita jotka lisäävät hyvinvointia.

Haluan toimia linkkinä sinun sekä `wellness`-ammattilaisten välillä niin, että voit nojata turvallisesti  ammattilaisiin kokonaisvaltaisesti hyvinvointiasi ja sitä kautta myös kauneuttasi tukien.

Sirpa

Sky-Cidesco Kosmetologi

Parturi-kampaaja

Merkonomi

Visualisti

bottom of page