top of page
Tausta ateljee_edited.jpg
Skin Care

Klassinen 
ihonpuhdistus

80€

Hoitokuvaus

Epäpuhdas tai tukkoinen iho, detox

Iholle joka tuntuu tukkoiselta, ja epätasaiselta. Mustapäitä, näppylöitä, miliumeja?

 

Klassisen ihonpuhdistuksen jälkeen ihosi hengittää jälleen helpommin ja käytettävät hoitotuotteet aktivoivat ihon luonnollista puhdistumista vielä hoidon jälkeenkin (detox-vaikutus). Ihon puhdistus kosmetologilla sisältää mekaanisen ihonpuhdistuksen, jossa poistetaan epäpuhtauksia turvallisesti siihen tarkoitetulla työvälineellä. Ihosi saattaa hieman punoittaa tämän hoidon jälkeen joten älä suunnittele tärkeää menoa samalle tai seuraavalle päivälle.

 

Ihoon ei jää arpia kun ihohuokosten tyhjennys tehdään oikein, vaikka punoitusta tuleekin hetkellisesti. Perinteisesti ihon mekaanisen puhdistuksen kokemukset ovatkin olleet jo vuosikausia positiivisia, toimenpide ainoastaan nipistelee hiukan. Jos ihossa on paljon tukkeumia, voi kaikkien poistaminen kerralla olla mahdotonta. Silloin suosittelen tukemaan ihon puhdistumista mahdollisesti jollain toisella hoidolla. 

 

Myös kasvojen mekaanisen puhdistuksen ohella kotihoidolla on todella suuri merkitys, joten suosittelen sinulle mielelläni oikeat tuotteet myös kotihoitoon. Suosittelen kuitenkin kasvojen puhdistusta kosmetologilla säännöllisin väliajoin kaikille.

 

Ihohuokosten tyhjennys ja muut lisäpalvelut

Hydrogen-laitteella tai happohoidolla voimme tehostaa ihohuokosten syväpuhdistusta, Nannic-laitteella tehtävällä rf-hoidolla rauhoittaa ihoa puhdistamisen jälkeen tai vaikkapa päättää mekaaninen kasvohoito jollakin rentouttavista lisäpalveluistamme.

HUOM! Jos sinulla on paljon tukkeumia ja haluat oikein tehokkaan puhdistuksen ja nopeita tuloksia, suosittelen valitsemaan hoidoista GREEN PEEL ENERGY- hoidon ja lisäpalveluksi + mekaaninen ihonpuhdistus. Tämän hoidon avulla tulehdukset sammuvat tehokkaasti ja talitukkeumat pehmenevät.

Kaksi hoitoa yhdessä siis hintaan 144€ (erikseen 199€)

Lisätietoa

Esteet hoidolle

SARJAHOITO

KOTIHOITO

HINNAT

Aktiivinen herpes

Kotihoito-ohjeet saat yksilöllisesti ihosi tarpeen mukaan

Suositus mahdollisesta sarjahoidosta tehdään kun olen nähnyt ihosi

80€

 

Suosittelemme lisäksi:

+Green peel Fresh up-hoitoa yht. 144€

 

+Syväpuhdistava Hydrogen

(2 vaihetta)+ 25€

+Nannic rauhoittava laitehoito

+25€

ihonpuhdistus.png
20221228_085637_0000 (1).png
Nimetön (Työpöydän taustakuva)_edited.jpg
bottom of page