top of page
Tausta ateljee_edited.jpg
Skin Care

ihonpuhdistus
DETOX

89€

Hoitokuvaus

Epäpuhdas tai tukkoinen iho, detox

Iholle joka tuntuu tukkoiselta, ja epätasaiselta. Mustapäitä, näppylöitä, miliumeja?

 

Klassisen ihonpuhdistuksen jälkeen ihosi hengittää jälleen helpommin ja käytettävät hoitotuotteet aktivoivat ihon luonnollista puhdistumista vielä hoidon jälkeenkin (detox-vaikutus). Ihon puhdistus kosmetologilla sisältää mekaanisen ihonpuhdistuksen, jossa poistetaan epäpuhtauksia turvallisesti siihen tarkoitetulla työvälineellä. Ihosi saattaa hieman punoittaa tämän hoidon jälkeen joten älä suunnittele tärkeää menoa samalle tai seuraavalle päivälle.

 

Ihoon ei jää arpia kun ihohuokosten tyhjennys tehdään oikein, vaikka punoitusta tuleekin hetkellisesti. Perinteisesti ihon mekaanisen puhdistuksen kokemukset ovatkin olleet jo vuosikausia positiivisia, toimenpide ainoastaan nipistelee hiukan. Jos ihossa on paljon tukkeumia, voi kaikkien poistaminen kerralla olla mahdotonta. Silloin suosittelen tukemaan ihon puhdistumista mahdollisesti jollain toisella hoidolla. 

 

Myös kasvojen mekaanisen puhdistuksen ohella kotihoidolla on todella suuri merkitys, joten suosittelen sinulle mielelläni oikeat tuotteet myös kotihoitoon. Suosittelen kuitenkin kasvojen puhdistusta kosmetologilla säännöllisin väliajoin kaikille.

Lisätietoa

Esteet hoidolle

KOTIHOITO

SARJAHOITO

Aktiivinen herpes

Kotihoito-ohjeet saat yksilöllisesti ihosi tarpeen mukaan

Suositus mahdollisesta sarjahoidosta tehdään kun olen nähnyt ihosi

ihonpuhdistus.png
20221228_085637_0000 (1).png
Nimetön (Työpöydän taustakuva)_edited.jpg
bottom of page