top of page

info

Ajanvaraus

Ajanvaraukset mieluiten verkkoajanvarauksemme kautta. Hoitojen aikana emme vastaa puheluihin tai viesteihin. 

ajanvaraus yhteistyökumppaneiden palveluihin heidän omien infosivujen kautta.

"HILJAISET AJAT"

Puu-Anttilassa toimii tanssikoulu arkisin klo 16 alkaen ja tuntien vaihtuessa saattaa käytäviltä kuulua ääniä. Suosittelen varaamaan rentoutushoitoihin ajan mahdollisuuksien mukaan ennen tuota.

Schedule
Afternoon Cocktail
Afternoon Cocktail

Lahjakortit

lahjakortti hoitolasta

Lahjakorttien myynti minun (Sirpan) tekemiin kasvohoitoihin on päättynyt. Haluan palvella omia vakioasiakkaitani mahdollisimman hyvin joka tarkoittaa esimerkiksi sitä että varmistan heille aikojen riittävyyden. Kiitän ymmärryksestä

Lahjakortteja voi kuitenkin ostaa Kastalialle.

Katso Kastalian palvelut ja yhteystiedot täältä.

Lahjakortteja voi ostaa myös sähköisesti täältä.

Lahjakortit

Ostosajat

Laita viestiä  0451973663 kun tarvitset tuotteita tai haluat hankkia lahjakortin.  Pakkaan tarvitsemasi tuotteet mahdollisimman nopeasti ja ilmoitan heti kun ne on noudettavissa.

 

Voit myös varata henkilökohtaisen ajan ostoksille, jos tarvitset neuvoa tuotevalinnoissa.

Keskittämällä tuoteostokset meille, saat joka kuudennesta normaalihintaisesta tuotteesta -30%. (etu voimassa 3kk kerrallaan)

Nimetön suunn_edited.jpg
Shoppiajat
konsultaatio.jpg

Konsultaatiot 

Hoitokonsultaatio

Haluaisitko räätälöidyn ohjelman elinvoimaisen ja kauniin ihon saavuttamiseen tai kaipaatko konsultaatioapua hoidon valitsemiseen? Yhdessä voimme suunnitella hoito-ohjelman jolla saavutamme tämän tavoitteen. Konsultaation hinta on 30€, joka hyvitetään tulevasta kasvohoidosta. Konsultointi ei sido sinua mihinkään.

Saapuminen & Pysäköinti

Puu-Anttila sijaitsee aivan Lohjan keskustassa, hyvien kulkuyhteyksien päässä. Marenki Loungen löydät toisesta kerroksesta, käynti sisäpihan kautta

Osoitteemme:

Suurlohjankatu 2

2.krs

Pahoitteluni, mutta liikuntaesteisille ei ole helppoa pääsyä hoitolaamme. 

Pihalla on pääasiassa maksullisia parkkipaikkoja, muutama tunnin maksuton paikka ja viereisellä kirkkokentällä on 4h kiekkopaikkoja.

Puu-Anttila_pieni_IMG_8602.jpeg
Fragile Pampas
Fragile Pampas

Peruutukset

Huom! Jos et löydä sopivaa aikaa tai tarvitset viimehetken muutoksia aikaasi olethan yhteyksissä suoraan tekijään.

 

AJAN SIIRTO & PERUUTUS

 

Aikaa varatessa sähköisessä ajanvarauksessamme jokainen hyväksyy säännön, jonka mukaan aika tulee perua VIIMEISTÄÄN 24h ennen hoidon alkamista.

Ajan siirto onnistuu alle 24h varauksen alkua sähköpostiisi tulleella varausvahvistuksella joka sisältää linkin ajan siirtoon.


Peruuttamatta jääneestä tai alle 24h ennen varauksen alkua tehdyistä peruutuksista laskutamme 75% varatun palvelun hinnasta.

Lasku lähetetään varaajan sähköpostiosoitteeseen ja tästä tulee ilmoitus vielä tekstiviestillä. 

Mikäli sairastut tai muutoin joudut perumaan aikasi alle 24h ennen palvelun alkua, on tietenkin oikein SIIRTÄÄ aikaa. Olethan tällöin heti yhteydessä suoraan tekijään. Yhteystiedot löydät verkkosivuiltamme 'henkilökunta'- välilehdeltä. 

Jos varaat uuden ajan korkeintaan kolmen viikon päähän, käyttämättömästä työajasta ei veloiteta 75% vaan 39€/varattu tunti (sis. alv 24%) Aikaa ei tämän jälkeen voi enää perua uudestaan ilman sakkomaksua jonka suuruus on 75% varatun palvelun hinnasta. 

Maksamattomat laskut ohjaamme oikeudelliseen perintään jota hoitaa Lakiasiaintoimisto Lexum.

"Aika on kallis sinulle, niin myös minulle"

Kiitämme ymmärryksestä 🌸

bottom of page