top of page

info

Ajanvaraus

Ajanvaraukset mieluiten verkkoajanvarauksemme kautta. Hoitojen aikana emme vastaa puheluihin tai viesteihin. 

ajanvaraus yhteistyökumppaneiden palveluihin heidän omien infosivujen kautta.

"HILJAISET AJAT"

Puu-Anttilassa toimii tanssikoulu arkisin klo 16 alkaen ja tuntien vaihtuessa saattaa käytäviltä kuulua ääniä. Suosittelen varaamaan rentoutushoitoihin ajan mahdollisuuksien mukaan ennen tuota.

Schedule
Afternoon Cocktail
Afternoon Cocktail

Lahjakortit

noudot

Lahjakortteja Sirpalle voi noutaa ainoastaan shoppiaikoina tai voit varata ajanvarauksestamme henkilökohtaisen shoppailuajan. Ajat löydät alta ja Instagramin story-osiosta

Lahjakortit ovat voimassa 6kk ostopäivästä. Vanhentunut lahjakortti ei kelpaa maksuvälineenä koska se poistuu järjestelmästä. Lahjakortin voimassaoloaikaa voi jatkaa voimassaoloajan aikana toimistomaksun hinnalla 29€.

verkkokauppa

Lahjakortteja voi ostaa verkkokaupastamme ainoastaan Sirpalle. Jos haluat lahjakortin toiselle tekijälle, olethan yhteydessä suoraan tekijään.

Shoppiajat

Marenkiin on mahdollista tulla kiireettömille tuote- ja lahjakorttiostoksille tutkimaan valikoimaa rauhassa ja nauttia samalla vaikkapa kupillinen teetä. Jos haluat varata henkilökohtaisen 15min ostosajan muina aikoina löydät varauslinkin tämän osion alapuolelta.

 

Tulevia shoppiaikoja ei varattuna kiireisen aikataulun vuoksi :) Varaathan siis henkilökohtaisen shoppiajan.

Nimetön suunn_edited.jpg
konsultaatio.jpg

Konsultaatiot & shoppiaika

Hoitokonsultaatio

Haluaisitko räätälöidyn ohjelman elinvoimaisen ja kauniin ihon saavuttamiseen tai kaipaatko konsultaatioapua hoidon valitsemiseen? Yhdessä voimme suunnitella hoito-ohjelman jolla saavutamme tämän tavoitteen. Konsultaation hinta on 30€, joka hyvitetään tulevasta kasvohoidosta. Konsultointi ei sido sinua mihinkään.

shoppiaika

Varaa veloitukseton henkilökohtainen 15min shoppiaika tuote- tai lahjakorttostoksiin

Shoppiajat

Saapuminen & Pysäköinti

Puu-Anttila sijaitsee aivan Lohjan keskustassa, hyvien kulkuyhteyksien päässä. Marenki Loungen löydät toisesta kerroksesta, käynti sisäpihan kautta

Osoitteemme:

Suurlohjankatu 2

2.krs

Pihalla on pääasiassa maksullisia parkkipaikkoja, muutama tunnin maksuton paikka ja viereisellä kirkkokentällä on 4h kiekkopaikkoja.

Puu-Anttila_pieni_IMG_8602.jpeg
Fragile Pampas
Fragile Pampas

Peruutukset

Huom! Jos et löydä sopivaa aikaa tai tarvitset viimehetken muutoksia aikaasi olethan yhteyksissä suoraan tekijään.

 

AJAN SIIRTO & PERUUTUS

 

Aikaa varatessa sähköisessä ajanvarauksessamme jokainen hyväksyy säännön, jonka mukaan aika tulee perua VIIMEISTÄÄN 24h ennen hoidon alkamista.

Ajan siirto onnistuu alle 24h varauksen alkua sähköpostiisi tulleella varausvahvistuksella joka sisältää linkin ajan siirtoon.


Peruuttamatta jääneestä tai alle 24h ennen varauksen alkua tehdyistä peruutuksista laskutamme 75% varatun palvelun hinnasta.

Lasku lähetetään varaajan sähköpostiosoitteeseen ja tästä tulee ilmoitus vielä tekstiviestillä. 

Mikäli sairastut tai muutoin joudut perumaan aikasi alle 24h ennen palvelun alkua, on tietenkin oikein SIIRTÄÄ aikaa. Olethan tällöin heti yhteydessä suoraan tekijään. Yhteystiedot löydät verkkosivuiltamme 'henkilökunta'- välilehdeltä. 

Jos varaat uuden ajan korkeintaan kolmen viikon päähän, käyttämättömästä työajasta ei veloiteta 75% vaan 39€/varattu tunti (sis. alv 24%) Aikaa ei tämän jälkeen voi enää perua uudestaan ilman sakkomaksua jonka suuruus on 75% varatun palvelun hinnasta. 

Maksamattomat laskut ohjaamme oikeudelliseen perintään jota hoitaa Lakiasiaintoimisto Lexum.

"Aika on kallis sinulle, niin myös minulle"

Kiitämme ymmärryksestä 🌸

bottom of page