top of page
Tausta ateljee_edited.jpg
Freckled Skin

Mikroneulaus

175€

Hoitokuvaus

Kosteutus, ihon pinnan kaunistaminen, medikaalinen hoito, uudistaminen

 

27.9 alkaen hinta SISÄLTÄÄ  kemiallisen kuorinnan, erikoisampullin ja naamion ja hoitoaika pitenee noin 60minuuttiin.

 Mikroneulauksella tehdään ihoon tuhansia pieniä mikrokanavia, joka aiheuttavat iholla kollageenin ja elastiinin tuotannon kiihtymisen. Kun tuotanto kiihtyy, ihon pinta vahvistuu ja paksuuntuu hyvällä tavalla. Mikroneulauksen tulokset hyödyttävätkin ihoa seuraavissa haasteissa: laajentuneet ihohuokoset, couperosa, aknearvet, pigmenttiläikät, epätasainen tai ohentunut iho ja pintajuonteet. 

 

Mikroneulauksella tuloksia

Lisäksi mikroneulauksen hyötyihin kuuluu ihon kyky ottaa  hoidon aikana vastaan moninkertaisen määrän hoitotuotteita, joten kertaluontoisena hoitona kasvojen mikroneulaus soveltuu myös ihon kosteusvarastojen tankkaamiseen. Yhdellä hoitokerralla saavutetaan siis ihon pinnan syväkosteutus, mutta sarjahoidolla päästään vaikuttamaan suurempiinkin, ihon pintarakenteen ongelmiin.

 

Mikroneulaushoito sisältää kuorinnan, neulauksen ja naamion. Mikroneulain on suunniteltu niin, ettei se tuota juurikaan kipua. Myös punoitus on todella pientä. Koska välittömästi hoidon jälkeen iho on avoin ottamaan vastaan tehoaineita, suosittelen hyödyntämään tämän ainutlaatuisen hetken jollain alla olevista lisäpalveluista. 

LISÄPALVELUT:

Hydrogen- ja happohoidolla saamme puhdistettua ihon pinnasta ennen neulausta kuivaa ihosolukkoa jolloin neulaushoidon vaikutus pääsee ulottumaan syvemmälle ihoon.

Siksi suosittelemme valitsemaan lisäpalveluista joko Nannic-laitteen radiofrekvenssihoidoista syväkosteutuksen (ihon pinta) tai pidemmän ja eri hoitoteholla tehtävän kiinteytyksen (syväkudokset).

Lisätietoa

Esteet hoidolle

SARJAHOITO

KOTIHOITO

lisäpalvelut

Akuutti tulehdus iholla, pahanlaatuiset luomet, ruusufinni, POD, aktiivinen akne, herpes, antibioottikuuri, silmätulehdus, raskaus, imetys

Huolellinen kosteutus! Vältä aurinkoa, saunaa, hikoilua, luonnonkosmetiikkaa ja kuorimista seuraavat 48h

Neulausta suositellaan otettavaksi 3-8 kertaa, ensimmäiset 2 kertaa 2 viikon välein, seuraavat 4 viikon välein. Jos neulaukseen yhdistetään lisäpalveluita saattaa suositus hoitoväleistä muuttua.

+ Hydrogen 25€

+ syväkosteutus/rauhoitus Nannic 25€

+ syväkiinteytys Nannic (kombohoito) yht. 205€

+ PRX-T33 Biorevitalisaatio  

Nimetön (Työpöydän taustakuva)_edited.jpg
bottom of page