top of page
Tausta ateljee_edited.jpg
Aromatherapy

Dermaviduals® 
korneoterapia

79€

Hoitokuvaus

Herkkä iho, kosteutus

 

Dermaviduals on hyvin poikkeuksellinen hoitomenetelmä, joka soveltuu jopa hyvin herkän ihon hoitoon ja allergisellekin iholle. Teen Dermaviduals-hoitoja varsinkin asiakkaille joilla on ihossa tulehduksia, ihottumaa tai ärsytysoireita, herkän ihon kasvohoitojen ohella tietysti.

Hoito sisältää pintapuhdistuksen, ihoanalyysin, ihoa vahvistavat yksilölliset hoitotuotteet kuorintaan, hierontaan ja naamioon. Dermaviduals® -ihonhoitomenetelmän kehittäjän, saksalaisen kemian tohtori Hans Lautenschlägerin yli 200 tieteellistä julkaisua ja patenttia kertovat elämäntyöstä kansainvälisesti arvostettuna tutkijana farmaseuttisten vaikutusaineitten ja fosfatidyylikoliinipitoisten lääke- ja ihonhoitoaineitten kehittäjänä.

Dermaviduals -tuotteet

Dermaviduals®-tuotteita on saatavana kaikkialla maailmassa ainoastaan korneoterapiaan perehtyneiltä dermatologeilta, kosmetologeilta ja kosmetiikan erikoisliikkeistä. Suomessa kokemusta hoitomenetelmästä ja hyvistä hoitotuloksista on jo vuodesta 2001 alkaen, ja kattavan ihoanalyysin ansiosta Dermaviduals-kokemukset ovatkin kiistämättä positiivisia.

 

Tutkimusartikkeleita ja paljon taustatietoa, sekä esimerkiksi tuotekohtaiset aineosaluettelot (INCI), löydät osoitteesta www.dermaviduals.com. Voit lukea lisää riippumatonta tietoa korneoterapiasta www.corneotherapy.org -sivuilta. Meiltä löydät myös paljon muita hellävaraisia kasvohoitoja, kuten PRX-T33 ja Green Peel.

Lisätietoa

Esteet hoidolle

KOTIHOITO

SARJAHOITO

Aktiivinen herpes, vyöruusu tai silmätulehdus

Kotihoitosuositukset annetaan hoidon yhteydessä

Vahvistavia ja rauhoittavia hoitoja voi hyvin ottaa kuuriluontoisesti vaikka 1-2 viikon välein

Nimetön (Työpöydän taustakuva)_edited.jpg
bottom of page