top of page
Tausta ateljee_edited.jpg
marenkilounge_prx_5_edited.jpg

Biorevitalisaatio PRX-T33

alk. 145€

Hoitokuvaus

Kiinteytys, medikaalinen hoito, ihon pinnan kaunistaminen, tehohoito, tuloksellinen kasvohoito

PRX-T33 biorevitalisaatio on uuden sukupolven “Art of Anti-aging” -menetelmä, joka vastaa tarpeisiin saada tehokasta ja tulosorientoitunutta anti-age-hoitoa − ilman ei-toivottuja sivuvaikutuksia ja neuloja tai laitteita!

PRX-T33 luokitellaan CE- merkityksi lääkinnälliseksi laitteeksi.


Uniikki, kansainvälisesti patentoitu koostumus stimuloi kollageenin tuotantoa ja syväkosteuttaa ihoa palauttaen ihon nuorekkuuden. PRX-T33 -hoito on kivuton, ei toipumisaikaa, sopii kaikille ihotyypeille, kaikkina vuodenaikoina. Biorevitalisaation kokemukset ovat lähtökohtaisesti vain positiivisia. Ei herkistä auringonvalolle!

 

PRX-T33 -hoidon toteutus

Hoito tehdään aina sarjahoitona (min. 4 hoitoa), ja sillä saavutetaan pitkäaikaisia tuloksia niin ihon kuntoon kuin ulkonäköönkin. PRX-terapia on sekä hoitolassa, että kotona toteutettava hoito. Hoitolassa käynnistämme ihossa prosessin, jota käydään boostaamassa hoitolassa 7-14 vrk välein. Kotona, käytetään päivittäin kahta tuotetta jotka pitävät muutosprosessia yllä.

 

Sarjahoidon tulos on nähtävissä parhaiten muutama viikko sarjan päättymisen jälkeen, vaikkakin näet ihon kaunista täyteläistymistä jo välittömästi ensimmäisen hoidon jälkeen ja viikkoja sarjan päättymisen jälkeenkin. Tulos kestää 6-9 kk, eli PRX-T33:n hinnalla saa pitkäkestoisesti näkyviä jälkiä..Tulosta on mahdollista parantaa entisestään käymällä hoidossa 4 vkon välein tai ylläpitää myös käymässä hoidossa esim. 6-8 viikon välein. 

Hoitomenetelmä on Dr. Castellanan kehittämä ja pohjautuu usean vuoden tieteellisiin tutkimuksiin ja tuotekehitykseen. PRX-T33 on rekisteröity tavaramerkki osana WiQo Med brändiä, jota valmistaa Italialainen yritys GPQ


TEHOKKAINTA YHDISTELEMÄLLÄ!

PRX-T33 terapia + mikroneulaus

215€

Biorevitalisaation voi myös yhdistää samalla käynnillä tehtävään mikroneulaukseen. Hoidon voimakkuudesta johtuen asiakkaan on hyvä varautua muutaman päivän mittaiseen palautumisjaksoon. Iho saattaa hilseillä kevyesti uudistumisen vuoksi ja tämä vaihe menee ohi 4-5 vuorokaudessa. Meikkiä tai mitään muita hoitotuotteita ei saa käyttää 24 tuntiin hoidon jälkeen, ja kotona saa käyttää viikon ajan ihonhoitoon ainoastaan WiQo:n omia hoitotuotteita kosmetologin ohjeen mukaan. Hoidon aikana  iholla tuntuu hetkellisesti epämukavuutta, mutta PRX-T33 -hoitokokemusten mukaan olotila ei kestä pitkään. Tämän hoidon voi tehdä 1 x kuukaudessa.

NANNIC RF + PRX-T33

Synergy treatment 239€

Samalla hoitokäynnillä kaksi hoitoa.

Hoidon minimiväli 2 viikkoa.

(Etusi 31€! Hoidot erikseen tehtynä 270€)

 

NANNIC RF + MIKRONEULAUS + PRX-T33

Synergy triple treatment 340€

Hoidon minimiväli 4 viikkoa.  Iho saattaa hilseillä kevyesti uudistumisen vuoksi ja tämä vaihe menee ohi 4-5 vuorokaudessa.

Muistathan tämän jälkeen suojata ihon hyvin auringolta, noin viikon verran.

(Etusi 55€! Hoidot erikseen tehtynä 395€)

Kokemuksia biorevitalisaatiosta

BIOREVITALISAATIOHOIDOLLA VOIDAAN: 
Kosteuttaa kuivaa ihoa, kiinteyttää veltostunutta ihoa, kirkastaa ihon väriä, vaalentaa pigmenttimuutoksia, hoitaa arpia. PRX-T33-kokemuksissa toistuvat erityisesti huikeat tulokset:

 

"Aina yhtä ihanaa käydä. Upea hoito ja hemmotteluhetki sekä loistava, ystävällinen palvelu, kiitos! " -Tuula

 

"Tehokas uusi hoito. Ammattilainen tekemässä. Aivan ihanaa "- Pirkko

"Ihana, mukava kokemus ja mahtavat tulokset, kiitos, Sirpa!" -Kylli

"Aivan ihana jälleen kerran. Kiitos Sirpa❤️"- Eija

"Ihanan rentouttava ja tehokas kasvohoito" -Irene

Lisätietoa

Esteet hoidolle

SARJAHOITO

KOTIHOITO

HINNAT

Raskaus, imetys, aktiivinen herpes, ruusufinni tai vyöruusu, sisäinen aknelääkitys tai antibioottikuuri (1 kk lääkityksen päätyttyä voi aloittaa), auringonotto, vahva retinol-kuuri

Sarjahoidon aikana : Kotona hoito jatkuu kahdella tuotteella (tuotteet kuukaudeksi kotiin kuuluvat ensimmäisen hoidon hintaan). Hoitoseerumi levitetään iltaisin puhdistetulle iholle. Aamuisin levitetään hoitovoide. Sarjahoidon aikana EI saa käyttää muita ihonhoitotuotteita (meikkiä ja aurinkosuojaa voit käyttää). Puhdistustuotteet eivät saa sisältää happoja tai alkoholia. Mikäli PRX.ään liitetään jokin muu hoito, kotihoito-ohjeet saattavat vaihdella.

Vähintään 4 kertaa 7-10vrk välein

Yhdistelmähoidoissa:

Mikroneulaus + PRX-T33  (3-6x) 4 viikon välein

Muissa yhdistelmissä eri hoitovälit

PRX-terapia 1.hoito 315€ (sis. 2 voidetta kotihoitoon)
PRX- terapia 2.-4. hoito 145€ (kasvot & kaula) 

Ylläpitohoito 165€ (4-8vko välein) (sis. boxi hoitotuotteet viikoksi kotiin)

+ Decoltee 50€/kerta

PRX- terapia + mikroneulaus 1.hoito 385€ (sis. 2 tuotetta kotihoitoon n. kuukaudeksi)

Jatko- ja ylläpitohoito 215€  (4-8vko välein)

nannic3 (2).png
prx4kertaa.png
prx4kertaa (1).png
prx4kertaa (2).png
PRX-otsa (1).png
PRX-kaula).png
PRX-otsa (4).png
PRX.png
marenkilounge_kasvohoito (2).png
marenkilounge_prx_5.png
Auktorisoitu-toimipiste-2023--tunnus-PRINT.png
Nimetön (Työpöydän taustakuva)_edited.jpg
bottom of page