top of page

Spa-etiketti

Spa etiketin tarkoituksena on varmistaa, että jokainen voi nauttia palveluistamme kokonaisvaltaisesti ja kokea rentouttavan hoitoelämyksen. Etiketin noudattaminen antaa henkilökunnallemme mahdollisuuden palvella vieraitamme mahdollisimman yksilöllisesti ja asiakkaan toiveiden mukaisesti.
 
Toivotamme Sinulle rauhaisaa ja stressitöntä hoitohetkeä.
Arvostamme Spa -alueella hiljaisuutta. Hiljennä matkapuhelimesi ja vältä kovaäänistä puhetta.
 
Myöhästyminen
Saavuttehan ajoissa paikalle. Myöhästyminen saattaa verottaa omaa hoitoaikaanne ja hoidon koko hinta veloitetaan huolimatta lyhyemmästä hoitoajasta.

Peruutukset, ajan siirto, sairastuminen
Esteen sattuessa peruthan aikasi viimeistään edellisenä päivänä. Peruuttamatta jääneistä ajoista, tai alle 24h perutusta ajasta veloitamme 75% varatun hoidon hinnasta. Koskee myös lahjakortteja. Peruutukset ensisijaisesti timman kautta, varausvahvistuksessa olevan linkin kautta. ETHÄN PERU AIKAASI PUHELIMELLA muuta kuin arkisin klo 9-16 välillä, muuten peruutuksesi ei välttämättä tavoita tekijää. Voit laittaa tekstiviestiä suoraan tekijällesi, numerot löytyvät yhteystiedoista. Aikaa varatessa sähköisessä ajanvarauksessamme jokainen hyväksyy säännön, jonka mukaan aika tulee perua VIIMEISTÄÄN 24h ennen hoidon alkamista. Lasku lähetetään varaajan sähköpostiosoitteeseen ja tästä tulee ilmoitus vielä tekstiviestillä. Mikäli sairastut alle 24h ennen palvelun alkua, on tietenkin oikein SIIRTÄÄ aikaa. Olethan tällöin heti yhteydessä suoraan tekijään. Yhteystiedot löydät verkkosivuiltamme 'henkilökunta'- välilehdeltä. Jos varaat uuden ajan korkeintaan kolmen viikon päähän samalle tekijälle, käyttämättömästä työajasta ei veloiteta. Aikaa ei tämän jälkeen voi enää perua uudestaan ilman sakkomaksua. 
 
Lahjakortit
Lahjakortit ovat voimassa 6kk ostopäivästä. Vanhentuneita lahjakortteja ei valitettavasti voi käyttää maksuvälineenä joten varaathan ajan hoitoon hyvissä ajoin.
 
Turvallisuus
Muistattehan mainita mikäli teillä on jokin sairaus (diabetes, epilepsia, sydänsairaus, antibioottikuuri, allergia, käytätte lääkitystä tai olette raskaana) Näin varmistamme hoidon soveltuvuuden. Ethän varaa hoitoa samalle päivälle kun olet ottanut rokotteen.

Matkapuhelin
Huomaavaisuudesta muita asiakkaita kohtaan suljettehan matkapuhelimenne spa-hoitolan tiloissa.

Piilolinssit ja korut
Mikäli käytätte piilolinssejä, muistakaa poistaa ne ennen hoidon alkamista. Myös korut on hyvä poistaa ennen hoitoja.

Odotusalue/myymälä
Hoidon jälkeen voitte jäädä rauhassa nauttimaan teetä ja virvokkeita. Lisäksi voitte tehdä tuoteostoksia SPA-shopissa.

Hoitopaketit ja tarjoilut/Menu
Mikäli tulet meille viettämään rentouttavaa päivää, Halutessasi voimme tilata myös herkullista syötävää ja kuohuvaa. Olethan toiveistasi yhteyksissä henkilökuntaamme mielellään viimeistään vuorokausi ennen hoitoasi. 

Lämpimästi tervetuloa rentoutumaan!
bottom of page