top of page
Beige Minimalist Feminine Creative Portfolio Presentation_edited.jpg

Pistos- ja täyteainehoidot

Susanna Tolonen

erikois-sairaanhoitaja

anestesia- ja leikkaus-salihoitaja

Email:

PUH:

+358 45 123 0103

  • Instagram

Olen koulutukseltani erikoissairaanhoitaja, anestesia-ja leikkaussali sekä sairaanhoitaja (AMK) terveydenhuollon johtaminen, tällä hetkellä yliopisto-opintoja johtamisesta ja eri alamme tutkimusprosesseihin osallistumisesta. Olen työskennellyt esteettisen ihonhoidon -ja plastiikkakirurgisen sairaanhoitajan tehtävissä vuodesta 2000 alkaen muun muassa Sairaala Siluetissa, Terveystalossa ja Pihlajalinnassa.

 

Toimin asiantuntijana myös MTV:n suositussa Vuosia Nuoremmaksi-ohjelmasarjassa keväällä 2017. Pidän ammattitaitoani jatkuvasti yllä osallistumalla alan koulutuksiin ja konferensseihin Suomessa ja ulkomailla sekä tuotevalmistajien käytännön harjoittelusessioihin huippuammattilaisten johdolla. Olen toiminut vuodesta 2016 lähtien Teoxanen täyteaineiden kouluttajana Suomessa.

 

Oma esteettiseen ihonhoitoon ja toimenpiteisiin, kuten pistoshoitoihin ja täyteainehoitoihin erikoistunut yritykseni Proderma Oy aloitti toimintansa syyskuussa 2017. Teen mm. botox-hoitoja, skinbooster-hoitoja sekä kasvojen täyteainehoitoja. Konsultoin ja otan vastaan asiakkaita edelleen myös Pihlajalinnan Plastiikkakirurgisen sairaalan tiloissa. Autan asiakkaitani myös plastiikkakirurgiaan liittyvissä kysymyksissä ja etsin tarvittaessa laajasta kotimaisesta asiantuntijaverkostostani sopivan terveydenhuollon ammattilaisen kaikkiin plastiikkakirurgisiin tarpeisiin.

Lisätietoa

Huom. Kaikki pistoshoitoihin liittyvät tiedustelut suoraan Susannalta

palvelut lohjalla
pistospäivät lohjalla

Susannan palveluihin Lohjan toimipisteessä kuuluvat:

*botox

*skinbooster

*silmänalusuurteiden korjaus

*keskikasvojen kohotus täyteaineilla

*poskien, leuan, leukalinjan muotoilu

*ohimoiden ja korvanlehtien muotoilu

*PDO väkälangat (Fox eyes)

*kämmenselkien täyteainehoidot

*ProfhiloKäytössä mm: Juvederm, Teosyal, Restylane, Belotero


pe 3.2
pe 3.3
pE 7.4
pe 5.5
pe 2.6
 
Beige Minimalist Feminine Creative Portfolio Presentation_edited.jpg
bottom of page