top of page

Tyyliklubi - Tyylikonsultti Tuija Kauppinen

tuija_kauppinen.png

Olen tyylikonsultti Tuija Kauppinen. Olen toiminut alalla jo miltei 14v ja rakastan työtäni ihmisten parissa tyylikonsulttina asiakkaitani palvellen tai tyyliasioita ryhmille kouluttaen. Esiinnyn myös isommilla estraadeilla. Vuoden 2022 alussa perustin aikuisille naisille 40+ tarkoitetun naisten tyyliklubin, jossa jaan tietoa tyylistä, pukeutumisesta, kauneudenhoidosta ja hyvinvoinnista aikuisen naisen näkökulmasta sekä järjestän tapahtumia niin verkon kautta kuin paikanpäälläkin.

 

Itselläni on kansainvälinen tausta Lontoosta ja Tokiosta, jolloin olin naimisissa englantilais-kanadalaisen miehen, nyt 24v poikani isän, kanssa. Olemme asuneet Suomessa jo 18v, mutta yhteydet ulkomaille ovat säilyneet ja näinä vuosina olen hankkinut koulutusta Miamia myöden. Teen tyylineuvontaa ja tyylikoulutusta sujuvasti suomen ja englannin kielellä.

TYYPILLINEN ASIAKAS

Tyypillisin asiakkaani on nainen, joka haluaisi pukeutua hyvin, käyttää värejä oikein ja olla sopivasti pukeutunut erilaisissa tilanteissa. Usein kyse on työelämästä, johon liittyy myös etikettipukeutuminen sekä vaatteiden osaava yhdisteleminen. Kokemukseni mukaan, jos emme ole poliitikkoja tai muita vaativia edustustehtäviä tekeviä, me emme tarvitse paljon vaatteita kunhan ne ovat yhdisteltävissä keskenään. Tällöin kannattaa kiinnittää huomio laatuun ja ajattomuuteen.

 

Puhun kestävän kehityksen puolesta siinä mielessä, että ohjaan ostamaan mieluummin yhden laadukkaan tuotteen viiden huonolaatuisen sijaan (1:5). Luon asiakkailleni ajattomia tyylejä asiakkaan pukeutumistarpeita ja hänen persoonallisuuttaan myötäillen. Kuuntelen ja kysyn arvuuttelun sijaan sekä haluan tutustua uuteen asiakkaaseen ennen konsultoinnin toteuttamista. Tämä voidaan toteuttaa nykysin myös etänä verkkotapaamisella.

 

Omaan luonnostaan hyvän palveluasenteen. Viedessäni asiakasta vaatteiden täsmäostoksille, hoidan pukeutumistilanteet huomaamattomasti ja hienotunteisesti. Vahvan ammattitaitoni vuoksi tiedän, mitkä myymälät ja vaatebrändit sopivat parhaiten asiakkaan tyyliin ja hänen budjettiinsa. Pysähdymme kahville, jos tilanne vaatii pienen lepohetken, ja ostoksilla huolehdin hänen ostoksistaan.

 

Tyylipalveluihin kuuluu kattavat tyyliyhteenvedot kuvineen, hintoineen ja vaatebrändineen, jotta asiakkaan on helppo palata samaan myymälään tai tilata tuotteita verkon kautta. Konsultoinneissa huomioidaan tarkkaan asiakkaan budjetti siten, ettei kaikkia suositeltuja vaatteita tai lisäasuja tarvitse hankkia kerralla vaan ne voidaan jaksotella useammille kuukausille. Tärkeää on tietää brändi, hinta ja ostopaikka.

 

TARJOUS MARENGIN ASIAKKAILLE

Lounge Marengin asiakkaille tyyliklubin vuosijäsenyys -30% alekoodilla MARENKI 30% (huom! isoin kirjaimin). Jos haluat antaa jäsenyyden lahjaksi, kirjoita lisätietoja tilauksesta kohtaan ’lahja’, niin olemme sinuun yhteydessä. Tarjous voimassa toistaiseksi.

 

Klubin jäsenenä saat 30%:n alennuksen tyylinkohennuspalvelusta ja henkilökohtaisista ostokonsultoinneista.

Tuija K tyylipalvelut

 

TYYLIN KOHENNUSPALVELU

Tämän palvelun avulla opit kohentamaan omaa tyyliäsi ammattilaisen avulla ja saat selkeän kuvan kohennetusta tyylistäsi sekä sopivat vaate-esimerkit ostettavaksi verkon kautta. Palvelu sisältää myös värineuvonnan sekä tyyliyhteenvedon valokuvineen.

 

Tyylin kohennuspalvelussa tyylikonsultti Tuija K analysoi nykytyylisi tilanteen ja esittelee sinulle uuden tyylisi verkkotapaamisen kautta. Tyylianalyysi perustuu lähettämiisi tietoihin, joiden lähetysohjeet tulevat tilauksen yhteydessä.

Palvelun hinta on €295,00, sis. alv:n. Tämä on hyvä myös lahjaksi!

 

Jos liityt tyyliklubin jäseneksi, saat automaattisesti 30%:n alennuksen tästä palvelusta.

 

OSTOKONSULTOINTI

 

Jos haluat lähteä tyylikonsultin kanssa vaatteiden täsmäostoksille Helsingin keskustan myymälöihin, voidaan se toteuttaa yllä mainitun tyylin kohennuspalvelun jälkeen, jolloin palvelun hinta on €150,00 /tunti, minimi kaksi tuntia. Kattava tyyliyhteenveto ostoksista ja myymälöistä lähetetään sähköpostilla konsultoinnin jälkeen.

 

Ostokonsultointi voidaan toteuttaa myös ilman tyylin kohennuspalvelua, jolloin Tuija K analysoi nykytyylisi kuvien perusteella, huomioi kaikki toiveesi ja käytte yhdessä ostoksilla Helsingin keskustan myymälöissä. Tämän palvelun hinta on €245,00 /tunti sisältäen alkukartoituksen, ostokonsultoinnin ja kattavan yhteenvedon kuvineen.

 

Klubin jäsenenä saat automaattisesti 30%:n alennuksen ostokonsultoinneista.

LISÄTIETOA NAISTEN TYYLIKLUBISTA

 

TILAA PREMIERJÄSENYYS – muista alekoodi MARENKI 30%

Tyyliklubin premierjäsenyys täältä

Tuija Kauppinen

Tyylikonsultti

Naisten tyyliklubin perustaja

Kouluttaja ja puhuja

 

Kaikki palvelut suomen ja englannin kielellä

 

Tyyliklubin suomenkielinen Instagram

Tuija K:n alkuperäinen Instagram

 

Yhteystiedot:

tuijak@impactqueens.com

+358 50 331 6702

 

Saat yhteyden minuun myös Whatsappillä

bottom of page