top of page
  • Writer's picturemarenkidayspa

Tärkeää tietoa Marenki Day Span jatkosta

Päivitetty: 24. tammik. 2023

Marenki Day Spalle myönnettiin loppukesästä tämä arvostettu Phorest Client Experience Award -palkinto jonka saa hius- ja kauneudenhoitoalan yritykset, joiden asiakasarvosteluiden keskiarvo oli yli 4/5 vuoden ajan Sydämellinen kiitos teille kaikille, jotka olette antaneet meille palautetta palveluistamme.

Tämä tunnustus kuuluu jokaiselle tiimiläisellemme. Olen ylpeä ja iloinen että olen saanut työskennellä näin taitavien ja sydämellisten naisten kanssa. Yhteishenki on ollut lämmin, rento ja positiivinen. Suuri kiitos siis myös Day Span henkilökunnalle.


Samoihin aikoihin kun saimme tämän palkinnon, aloin varmistua siitä, että nyt olen saavuttanut yhden unelmistani. Luovalle ihmiselle on tärkeää että kun yhden asian saa valmiiksi, pääsee ideoimaan ja toteuttamaan itseään uudella tavalla. Tämä on yksi syy, miksi olin alkanut kypsyttää ajatusta siitä että tämä vaihe yrittäjänä tulee siirtymään uuden tieltä.


Viimeisten kymmenen vuoden aikana olen saanut tutustua Marengin kautta moniin uusiin yrittäjiin ja opastanut kolmisenkymmentä opiskelijaa alaamme työharjoittelun kautta. Lisäksi olen opiskellut kaksi uutta ammattia, ja saanut perheenlisäystä. Tähän kaikkeen kun yhdistin vielä oman asiakastyön ja yrityksen moninaiset johto- ym. tehtävät, aika itseäni varten on jäänyt todella vähiin.

Tästä johtuen olen päättänyt että on aika yksinkertaistaa elämääni, keskittyä enemmän muihin asioihin ja jatkaa rakastamaani työtä pienimuotoisemmin.

Pitkään ja harkiten kypsyneen pohdinnan tuloksena olen päättänyt, että joulukuun alussa Marengin vaihe Day Spa:na päättyy ja sen myötä ihanat tiimiläiset jatkavat kukin eteenpäin omia polkujaan.
Marenki jatkaa Lohjalla uudessa paikassa ja uudella konseptilla joulukuun alussa. Kuulette tästä lisää myöhemmin.

Lämpimin terveisin,


Sirpa


50 katselukertaa0 kommenttia

Comments


bottom of page