top of page
11.2.24 alkaen
Eira Estetica

KASVOHOIDOT HELSINGISSÄ EIRA ESTETICASSA

Iloisena ilmoitan että hoitoihini pääsee pian myös Helsingissä.

Aluksi hoitovalikoimaani kuuluu samoja hoitoja kuin Lohjalla Marengissa, mutta vähitellen myös uusia hoitoja. Tekemäni hoidot päivittyvät tälle sivulle. Lämpimästi tervetuloa! Pääset tutustumaan minuun täältä :)

Sirpa

-----

ARTESAN alk. 89e

Jos et tiedä mikä olisi paras kasvohoito sinulle juuri tällä hetkellä, valitse tämä. 

alk. 89e

-----

 

HAPPOHOITO alk. 89e

Sameaa ja tukkoista, tai kuivaa ihoa kirkastava hoito kaikille ihotyypeille. Happo ja sen voimakkuus valitaan ihosi tarpeen mukaan. Akneiholle ja ruusufinniin soveltuu myös erinomaisesti.

JÄLKIHOITO:

 jälkeen on hyvä välttää suoraa aurinkoa, saunomista ja luonnonkosmetiikkaa ainakin viikko, Hoitoa seuraavat 24h- vältäthän hikoilua ja kasvojen koskettelua. Ihon kevyt mikrohilseily seuraavina päivinä on normaalia.

-----

IHONPUHDISTUS DETOX 95e

Hoito tukkoiselle iholle, tekee ihosta hengittävämmän, vähentää epäpuhtauksia ja tukkeumia. Tarvittaessa mekaanista ihonpuhdistusta.

-----

MIKRONEULAUS 169e

Mikroneulauksella tehdään ihoon tuhansia pieniä mikrokanavia, joka aiheuttavat iholla kollageenin ja elastiinin tuotannon kiihtymisen. Kun tuotanto kiihtyy, ihon pinta vahvistuu ja paksuuntuu hyvällä tavalla. Mikroneulauksen tulokset hyödyttävätkin ihoa seuraavissa haasteissa: laajentuneet ihohuokoset, couperosa, aknearvet, pigmenttiläikät, epätasainen tai ohentunut iho ja pintajuonteet. 

Mikroneulausta ei voi tehdä näiden aikana:

herpes, antibioottikuuri, ihottuma kasvojen alueella

JÄLKIHOITO:

 jälkeen on hyvä välttää suoraa aurinkoa, saunomista ja luonnonkosmetiikkaa ainakin viikko, Hoitoa seuraavat 24h- vältäthän hikoilua ja kasvojen koskettelua. Ihon kevyt mikrohilseily seuraavina päivinä on normaalia.

-----

PRX BIOREVITALISAATIO

PRX-T33 biorevitalisaatio on uuden sukupolven “Art of Anti-aging” -menetelmä, joka vastaa tarpeisiin saada tehokasta ja tulosorientoitunutta anti-age-hoitoa − ilman ei-toivottuja sivuvaikutuksia ja neuloja tai laitteita!

PRX-T33 luokitellaan CE- merkityksi lääkinnälliseksi laitteeksi.


Uniikki, kansainvälisesti patentoitu koostumus stimuloi kollageenin tuotantoa ja syväkosteuttaa ihoa palauttaen ihon nuorekkuuden. PRX-T33 -hoito on kivuton, ei toipumisaikaa, sopii kaikille ihotyypeille, kaikkina vuodenaikoina.

Biorevitalisaation voi myös yhdistää samalla käynnillä tehtävään mikroneulaukseen. Hoidon voimakkuudesta johtuen asiakkaan on hyvä varautua muutaman päivän mittaiseen palautumisjaksoon. Iho saattaa hilseillä kevyesti uudistumisen vuoksi ja tämä vaihe menee ohi 4-5 vuorokaudessa. Meikkiä tai mitään muita hoitotuotteita ei saa käyttää 24 tuntiin hoidon jälkeen, ja kotona saa käyttää viikon ajan ihonhoitoon ainoastaan WiQo:n omia hoitotuotteita kosmetologin ohjeen mukaan. Hoidon aikana  iholla tuntuu hetkellisesti epämukavuutta, mutta PRX-T33 -hoitokokemusten mukaan olotila ei kestä pitkään.

Toinen yhdistettävä hoito on 3DEEP RF hoito joka kiinteyttää ihoa myös syvemmältä!

HINNAT PRX- hoitoihin:

PRX-terapia aloituskäynti + 2 tuotetta kotihoitoon kuukaudeksi 315e

PRX- terapia 2.-4. hoito 145€ (7-14vrk välein)

(+ Decoltee 50€/kerta)

Ylläpitohoito + minibox kotihoitoon 165e (4-8vko välein)

PRX BIOREVITALISAATIO + MIKRONEULAUS 

 

PRX-terapia mikroneulauksella aloituskäynti + 2 tuotetta kotihoitoon kuukaudeksi 419e

PRX-terapia mikroneulauksella jatkohoito 249e (2-4vko välein)

PRX-terapia mikroneulauksella ylläpito + minibox 269e (4-8vko välein)

PRX BIOREVITALISAATIO + 3DEEP RF HOITO 305e

Kaksi tehohoitoa yhdessä!

Milloin hoitoa ei voi tehdä?

aktiivinen herpes, kortisonikuuri hoidettavalla alueella (kasvot),  ihottuma tai haavauma kasvoilla, antibioottikuuri. RF hoidon esteenä ovat sydämentahdistin, rytmihäiriö, migreeni, epilepsia, syöpä, aktiivinen herpes

------

HYDRAPEN NANONEULAUS

Nanoneulaus-hoito sopii kaikille ihotyypeille. Nanoneulaus on täysin kivuton hoito ja neulan pituus on niin lyhyt, 0,05 mm, että se ei läpäise ihoa. Hoitoon kuuluu kuorinta, nanoneulaus 1-2 meso-cocktaililla, naamio ja loppuvoide. Halutessa lisäksi happokuorinta, hinta +20e

------

CASHMERE DREAM

Lämmittävä, rentouttava, pehmittävä.. sitä kaikkea on kasvohoito Cashmere Dream. 

Sukella lämpimän peiton alle ja nauti olostasi. Pehmeän hemmotteleva ja rentouttava hoito kietoo aistisi tähän rentouttavaan elämykseen samalla, kun ihosi saa lämpimän halauksen vahvistavien ravinteiden muodossa.

------

Huomioithan, että yllä olevia kasvohoitoja ei voi tehdä jos sinulla on:

aktiivinen herpes, kortisonikuuri hoidettavalla alueella (kasvot),  ihottuma tai haavauma kasvoilla, antibioottikuuri (roacuttan)

Yhteystiedot

Tehtaankatu 19 A

00150 Helsinki

  • Instagram

hello (at) marenkilounge.fi

045 197 3663

bottom of page