top of page
Tausta ateljee_edited.jpg

GUA SHA -kasvohoito

85€

Hoitokuvaus

Hemmottelu, kiinteytys, kosteutus

 

Gua Sha on vanha hoitomenetelmä kasvoille ja vartalolle, jonka juuret ovat kiinalaisessa lääketieteessä. Gua Sha on lempeä, mutta tehokas hoitomenetelmä, joka vaikuttaa pintaa syvemmälle kasvojen hieronnan avulla. Erilaisten liikkeiden avulla voidaan saavuttaa monipuolisia tuloksia: kokeile vaikkapa kiinteyttävää kasvohierontaa tai voimakkaammin ryppyjä ja juonteita silottavaa nuorentavaa kasvohierontaa.

 

Gua Sha kasvohieronnan vaikutuksia

 

  • Elvyttää ja kirkastaa ihoa

  • Poistaa turvotusta kasvoilta ja silmien alta.

  • Silottaa ryppyjä ja kiinteyttää veltostunutta ihoa

  • Kohottaa kasvojen piirteitä ja tuo kasvojen luuston, kuten poskipäät ja leukalinjan paremmin esiin

  • Poistaa jännityksiä ja kireyksiä

  • Voi vähentää pigmenttiläiskiä ja epäpuhtauksia

 

Gua Sha -kasvohoito alkaa ihon pintapuhdistuksella ja kuorinnalla. Sen jälkeen tehdään kasvohieronta, joka alkaa decoltelta jatkuen niskan kautta kasvoille. Lopuksi kasvoille levitetään ravitseva naamio, jonka vaikutusaikana käsitellään vielä hiuspohja. 


Gua Sha -hoito on todella rentouttava ja sopii erinomaisesti myös lahjaksi. Hoidon kesto 75min.

Hoidon tekee  Gua Sha -tekniikkaan erikoistunut Oona.

Gua Sha -kasvohoidon lisäksi, voit varata ajan itsellesi tai porukallesi (esim. ystävän kanssa) Gua Shan itsehoito-opastukseen. Saatavilla myös opastusta kasvojoogaan. Kesto 90min. Hinta 75€. Lisätietoja ja varaus: oona.weckman@outlook.com tai p. 045 1677 688.

Lisätietoa

Esteet hoidolle

SARJAHOITO

Hoitoa ei voi tehdä tulehtuneelle tai vaurioituneelle iholle, jos on valtimon kovettumatauti, pullistuma tai veritulppa, veren hyytymiseen  liittyvä sairaus tai lääkitys, flunssa, aktiivisessa tilassa oleva syöpä, tai viimeisen 3kk aikana laitetut täyteaineet ja pistoshoidot

Yksikin hoitokerta näkyy iholla, mutta parhaimman tuloksen saat, kun käyt säännöllisesti hoidossa. Käy hoidossa aluksi 3 kertaa viikon välein ja sen jälkeen ylläpitävänä hoitona kuukauden välein. 

Nimetön (Työpöydän taustakuva)_edited.jpg
bottom of page