top of page
Beige Minimalist Feminine Creative Portfolio Presentation_edited.jpg
brainreliefjohanna_edited.jpg

Brain Relief

Johanna Nordman

sairaanhoitaja

Brain Relief®  hoitaja

puhelin:

+358458086252

Email:

  • Instagram

Olen Mielen Lepo -yrityksen perustaja Johanna. Paljasjalkainen lohjalainen 37-vuotias sairaanhoitaja. Olen toiminut yrittäjänä nyt vuoden ajan ja ennen sitä olin kotiäitinä 9 vuotta. Perheeseeni kuuluu kolme lasta, aviomies ja koira. Harrastan jalkapalloa.

 

Olen harjoittanut paljon mielentaitoja ja käynyt muutamasti mindfulness-kurssilla. Kotiäitiydestä nautin kovasti, mutta uuvuin pari kertaa vuosien aikana ja opin kantapään kautta kuinka tärkeää on huolehtia myös itsestä ja ottaa omaa aikaa. Brain Relief hoitajana on mahtava päästä antamaan asiakkaalle oma tärkeä rentouttava hetki tässä hektisessä ja monesti aika stressaavassa maailmassa.

Lisätietoa

tietoa hoidosta
hinnasto

Brain Relief - Vaikuttava apu stressaantuneelle keholle ja mielelle

 

Brain Relief on Suomessa kehitetty syvärentouttava hoito. Se perustuu hyvänolon- ja rauhoittumisjärjestelmän aktivointiin täsmäpisteisiin tehdyn, kipua tuottamattoman kosketuksen avulla.

Hoidon rentoutusvaikutuksen aiheuttama stressitilan katkeaminen voi johtaa yksilöllisiin hyötyihin ja Brain Relief -kokemuksiin. Hoidettavat ovat kertoneet saaneensa Brain Relief -hoidosta helpotusta myös mm. ylivilkkauteen, levottomiin jalkoihin, migreeniin, sekä monenlaisiin kiputiloihin ja nukahtamis- ja univaikeuksiin.

Erityisen hyvin Brain Relief -hoidon on koettu auttavan pitkittyneen stressin katkaisussa. Yleensä pysyvämpään helpotukseen on tarvittu kolmen hoidon sarja.

Hoidon aikana hoidettava on hoitopöydällä selällään koko hoidon ajan normaaleissa sisävaatteissa. Hoito kohdistuu päähän, kasvoihin, hartian ja niskan seutuun, käsiin ja jalkoihin. Hoitoon kuuluu tarkkaan valittu musiikki olennaisena osana hoitoa ja se tekee menetelmästä ainutlaatuisen. Varsinainen hoito kestää 50 minuuttia, mutta hoitoon on hyvä varata aikaa reilu tunti. Brain Relief -hoito sopii ihan kaikille, niin lapsille, nuorille kuin aikuisillekin. Sinulla ei tarvitse olla vaivoja tai kolotuksia, voit tulla vain rentoutumaan.

Auvo - nopea ensiapu stressin selättämiseen

Auvo-hoito on Suomessa kehitetty rentouttava hoito stressin hoitoon. Hoito tarjoaa kuormittuneelle keholle ja mielelle mahdollisuuden hengähtää ja rentoutua.

Hoito kestää 25 minuuttia ja se on lempeä ja tehokas. Se auttaa pysähtymään ja rentoutumaan, ja tasapainottaa sekä kehoa että mieltä.
Hoidon jälkeen useimmat kertovat rentoutumisen lisäksi virkystyneensä. Siksi hoito sopii hyvin arjen keskelle ja työpaikoille.

Lapset rakastavat tätä hoitoa ja etenkin 7-vuotiaani vilkas ja temperamenttinen poikani on saanut hoidosta valtavasti apua.

Auvo-hoito tehdään vaatteet päällä, selinmakuulla hoitopöydällä tai hoitotuolissa. Hoito kohdistuu päähän, kasvoihin, hartiaseutuun, käsiin ja jalkoihin. Hoidon otteet on kehitetty niin, että ne ovat turvallisia kaikille. Hoidon olennainen osa on siihen tarkkaan valittu musiikki, joka tekee menetelmästä ainutlaatuisen.

Kertahoito 65min/68€

Aktiivisen hoidon kesto on 50 minuuttia, mutta käyntiin varataan reilu tunti ja ensikäyntiin vielä ylimääräinen 15 minuuttia.

Sarjahoito 170€

Sisältää 3 hoitokertaa. Kolme hoitokertaa noin kuuden viikon sisällä on todettu tuovan pysyvää helpotusta asiakkailla, jotka kärsivät kroonisista vaivoista.
Sarjahoito maksetaan ensimmäisellä kerralla.

Auvo®-hoito 40€

Aktiivisen hoidon kesto on 25 minuuttia, mutta käyntiin varataan 35 minuuttia. 

Beige Minimalist Feminine Creative Portfolio Presentation_edited.jpg
bottom of page